keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Rallia ja hyppyjä

Koirilla oli taas tänään vauhti päällä! Jotenkin tuntuu, että nekin tykkää olla taas Suomessa!

 Amelie on meidän koirista ehdottomasti nopein ja sillä on pelisilmää seurata ja ennakoida mihin päin pallo lähtee!

Joskun sentään Elkkukin pääsee nappaamaan!

Ja Siiri... tosin hieman omintakeisella tyylillä! =)


Kaikki pelissä!Tauko!

Siiri mieluisin lelu on kuitenkin aina ollut ja tulee olemaan kumikana! Ja tämä on se tyyli millä sitä roudataan. Eli tiukka ote haarovälistä!Antenni

FlirttiMoikka! Kuullaan ja nähdään taas =)

7 kommenttia:

 1. Hahahaa...ihanan hauskoja ja vauhdikkaita kuvia! Parsonit on kyllä ilmeikkäimpiä koiria mitä tiedän! Kuvista näkee, jotta hauskaa on ollut! meillä tuo meno näyttää jokseenkin samanlaiselta...koiralukukin kun on sama. Meidän herra Balmer nyt on "hieman" iäkkäämpi (13,5v.) mutta hyvin se vielä on menossa mukana tyttöjen kanssa. Ja Balmerista on NIIN kivaa pomotella pimuja ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin Saimi leikki Pikku-Elmerin ja Siirin kans niin kauan kun jalat alla pysy =) Saimi meillä oli kans pomo laumassa niin kauan kunnes aika jätti. Se rooli oli tosin vähän uus Saimille, kun Esko oli kuitenkin ollut aina pomo Saimille. Mutta kyllä se pikku-pipanat ruodussa piti.

   Poista
 2. Ihania vauhtikuvia! Antenni ja Flirtti :-D

  VastaaPoista
 3. Kuvat sai hymyn huulille, etenkin tuo, missä roikotetaan kanaa pää alaspäin :D Siiri on kyllä niin ihana pikkuneiti, joka kuvassa <3

  Joku kerta olis kiva, jos meidän pojat pääsis teidän koiruuksien kanssa juoksentelemaan. Ihan sata varma ei tietenkään ole, miten pojat tulee keskenään juttuun, kun Nemokin on ruvennut vähän röyhistelemään, ainakin Arskalle ja Jaskalle... Ja ainakin silloin, kun Luna on mukana... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Siiri on tosiaan neiti isolla N:llä! Kyllä, ilmanmuuta järjestetään rallit vaikka meillä kun päästää taas muuttamaan Hauskaan! Minä en epäile yhtään sitä että tuleeko Elmeri ja Nemo toimeen. Koirilla kun hommat (yleensä) menee niin, että kun kerran on sovittu että kumpi on pomo niin sitä ei sitten enään kysellä toistamiseen =), joten eikun rallit pystyyn.

   Poista
 4. Hitsi miten ihania kuvia! Nauroin ääneen tota Antenni-kuvaa - niin osuva kuva parsonista!! :D

  VastaaPoista