Hauskalaiset

Ketä me Hauskalaiset olemme?


Meiltä usein kysytään mistä tuo nimi Hauska tai Hauskat tai Hauskalaiset oikein tulee?
Asumme siis Ylöjärvellä Tampereen pohjoispuolella Hauska -nimisellä maalaistilalla.
Paikan nimi on ihan oikeasti "Hauska", meillä on hauskaa keskenämme ja koiramme on aika hauskoja!

Perheeseen siis kuuluu; 
Amélie joka on puoleksi suomalainen ja puoleksi saksalainen. Amélien isä on Enzo Keski-Suomesta Pielavedeltä ja äiti Billy on Etelä-Ranskassa Toulousen lähellä asuva saksalais rouva. Billy... hmm... Joo, ihan totta se on tyttö! Eihän nimi naista pahenna? =) Amélie on perheemme sporttisin!

Siiri joka on taas ihan kokonaan suomalainen! Sen huomaa esimerkiksi saunomisinnokuudesta tai sanotaanko pakonomaisesta tarpeesta. Siiri on kopio meidän vanhasta rouvasta Saimista. He ovatkin samasta Miselinin kennelistä kotoisin. Tosin eivät ole lähisukua toisilleen. Siiri on perheemme herkkis!

Elmeri joka on koirapuolen ehdoton johtaja! Itse rauhallisuus... r a u h a l l i s  u  u  u  u  u  s .
Kaveri joka ei hätkähdä pienestä eikä isommastakaan. Elmeri on puoleksi Portugalilainen ja puoleksi Jämsäläinen! Mitä tästä yhdistelmästä voi muuta tullakaan kuin vätys? Elmeri on siis perheemme järkähtämätön luumu!

Jaana on perheemme emäntä, joka pitää tiukalla johtajan otteella homman hallinnassa. Jaana on puoleksi satakuntalainen ja toiselta puolelta... (voikohan tätä julkisesti mainita?) Savolainen.
No, laitetaan se tuonne vain tuollalailla pienellä. Eli siis, mitä voimmekaan odottaa muutakuin kaksisuuntaisenmielialahäiriön omaavan boheemin, kun sukutaulua katsoo.

Toni on puolestaan perheen pää, ainakin periaatteessa. Pitää rutiineistä kiinni sekä koirille että kaksijalkaisille. Herra on Pohjois-Pohjalainen, eli hän ei ymmärrä termiä "tuppisuu" Tai ymmärtää, mutta ei ymmärrä miten se toimii. Puhetta siis riittää ja kaikki on hienoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti